13 september 2010

Fy för sammandragningar

Har haft så himla mycket sammandragningar och ont i magen de senaste dagarna. Har väl förstått att det är normalt men usch vad ont det gör ibland! Ska till bm nästa vecka och kolla hur mycket som egentligen är ok. Och så ska vi se om han fortfarande ligger över kurvan... Jag börjar tro att han kommer tidigare än den 2 November för magen är stor som de som är runt vecka 36-38 och han ligger ganska mycket över i kurvan. Eller så har jag bara en enormt stor bebis! :)

Följde med mamma och pappa till Ikea igår. De skulle kolla ny säng så jag passade på! Jag har nog aldrig i mitt liv "gjort" Ikea på så kort tid, men så är det när man har en pappa med sig ;) Fick iallafall med mig det som fattades därifrån till både lägenhet och bebis...skötbädd, lite garderobslådor och annat smått och gott. Så nu ska jag organisera vår walk-in-closet så skötbordet får plats!

1 kommentar:

  1. Jihoou! Om jag kommer till Sthlm den 24-25 okt, tror du han har kommit då??:-) Kommer ju för att träffa dig och lill-terroristen...:-) KRAAAM!

    SvaraRadera