14 juli 2010

Tror jag har en framtida fotbollsspelare i magen....

Lillkillen sparkar och sparkar. Natt o dag. Jag vaknar säkert 3-4 gånger per natt av så hårda sparkar att man kan tro att han är färdig att komma ut imorgon! Ah, just det. Jag måste köpa en liten mini Barca tröja åt honom eftersom pappa är Barca-fan :)
Idag var jag uppe med tuppen... Nito väckte mig vid 7 genom att sätta sig PÅ mitt huvud. Halvroligt sätt att vakna upp på men ändå så uppskattar jag mornarna här eftersom det ännu är "svalt". Igår hade vi 40 grader mitt på dan...kunde knappt andas! Och såklart så har jag massa ärenden nu när jag inte längre har någon bil. Igår gick jag till polisstationen för att anmäla borttappade passet och idag måste jag alltså gå till svenska konsulatet och just det...säga upp mig från jobbet! Sen är det inte mycket kvar faktiskt. Stänga ner bankkontot bara. Det blir väl det sista... Nu längtar jag!!!!


2 kommentarer:

 1. Hej sötmage!
  Tycker att det är lite coolt att du har ett blivande fotbollsproffs i magen...:-) Lycka till i värmen! Du och minisen får komma upp till Storlien sen och hälsa på Baron och svalka ner er lite...:-)
  Kramkram, Atti

  SvaraRadera
 2. haha jag har en ny bloggföljare tror jag?!! ;)

  Jag tycker ni ska anordna bebis-nyår i Storlien i år. Bernt skulle vara överlycklig med inte mindre än TRE småbarn i Fjellykken! :D

  SvaraRadera