18 juli 2010

Barnvagnsdjungeln

Jag trodde att vi hade bestämt oss för en Urban Jungle vagn. Men nu har vi börjat om igen och börjat kolla på diverse vagnar som man kan ha vända mot sig. Fan att Urban Jungle inte kan tillverka en som man kan barnet emot sig!  Tyckte det var den finaste och mest praktiska vagnen för oss ju. :(Vi gick in på pramworld.com nyss och vilken vi än beställer så ska vi beställa därifrån. Vilken prisskillnad från Sverige!
Hittade bl.a. detta paketpris med vagn, liggkorg, bilbarnstol och åkpåse för ca 6000 kr. Årsmodell 2010. Märke Quinny Buzz 3. Så hjälp mig nu....någon som vet om det är en bra vagn?

3 kommentarer:

  1. Jag var också inne på en Urban först, men tillslut valde jag Icandy apple. En smidig trehjuling som funkar så väl i stan som på landet. Den fick bäst i test av råd och rön 2010. Vi betalade 8200:- för ligg och sitt del på Bonti i Stockholm. Dock lång beställningstid 8-10 veckor!

    SvaraRadera
  2. Haha känner igen det där med att vela hit och dit i barnvagnsdjungeln, har den det ena så saknas det andra etc etc. :)

    SvaraRadera
  3. Ska gå och kolla på en Icandy också då! Men 8-10 veckor?! Då blir det till att beställa snart...

    SvaraRadera