2 december 2010

Saker att göra hemma en kall vinterdag

Skulle ju låsa bloggen igår men det där med att sätta lösen på bloggen var knepigare än jag trodde! Hatar den här blogspot ibland alltså. Fattar inte... Kanske skiter i det. Orkar inte bli arg på datorn just nu iallafall.

Idag har vi varit hemma hela dagen pga kylan. Hört från olika håll att man inte ska ta ut de små när det är -10 eller kallare när de är nyfödda. Så därför håller vi oss inne.

Så vi har hunnit med att ta lite foton....



Jag har klickat hem två saker från märket eBBe. En mysfilt och en mössa...

Jag har även börjat träna! Alltså...hemma. Har Olga Rönnberg som min online-PT ;)
Gå in på  mammafitness.se och kolla. Där får man massor med bra tips och kan se små träningsvideor. Jag köpte även en maggördel genom henne för ett par månader sen som jag använt en del sen förlossningen men tyvärr så är den snart för stor och karborrebandet räcker inte till :(  Den gick på en tusenlapp dessutom. Fan.
Vågen står på 66 kg nu. Stått stilla ett tag med andra ord. 11 kg to go. Så här ser magen ut 4 veckor efter förlossningen...


 Såhär ska den se ut när jag är klar ;) Nu jäklar ska det tränas! Saknar min kropp.


Ha en trevlig kväll allihopa!

6 kommentarer:

  1. Vilken liten sötnos du har! Hoppas allt är bra med er.

    SvaraRadera
  2. neej lösenordsskydda inte din blogg. Jag älskar den och vill kunna fortsätta läsa1 Världens mysigaste blogg:) /Lisa från norrland!

    SvaraRadera
  3. Hehe tack!! Vi får se... Tycker det känns lite otäckt att lägga ut sitt liv på nätet. Finns så mycket skumt folk och äckelgubbar nuförtiden!
    Men oroa dig inte,isåfall får du lösenordet :)

    SvaraRadera
  4. Vilka vackra stora blå ögon han har...underbart!

    Allt går sådär.. vissa dagar är helt perfekt å andra dagar är han rena monstret... men men...

    Hoppas på lite bättre väder snart så vi kan köra en liten fika :)

    Btw, grym kropp

    kram

    SvaraRadera
  5. Okej jag förstår precis hur du tänker, det är så jäkla trist att man ska behöva oroa sig för sånt. Men om du bestämmer dig för att lösenordsskydda så skriv det! :-) Sköt om dig och skriv gärna hur det går med träningen! Kram/lisa

    SvaraRadera