6 december 2010

Shopping dag

Jag och min lille har gjort stan idag! Lika bra att han vänjer sig för mamma är lite utav en shopaholic ;)

Var förbi Bonti och köpte Medelas nappflaska "calma" som Anna hade tipsat om på sin blogg. Testade den nyss och det verkar som att den funkar! Han spydde inte iallafall. Inhandlade även en åkpåse från Simpleworld så stackarn slipper frysa. Nu behöver jag inte bylsa på honom alla lager, det räcker nog med en liten fleeceoverall.

Hittade även dessa små dekorationer att hänga i granen. Blev bara fyra för de var så jäkla dyra! Från Bruka.En slags kruka gjord av hönsnät där jag satte en annan kruka i....lite annorlunda men jag tyckte den var cool. Även den från Bruka.Utöver det, ett par pyjamaser och strumpor  till Milo och till mig en klänning och två tröjor från Gina Tricot. Den på bilden köpte jag igår, den var så skön att jag alltså köpte en till i grönt. Bara 199 kr/st!Det var allt för idag. Imorgon ska vi på föräldraträff på Milos bvc. Ska bli kul! Jag kanske hittar en framtida mamma-kompis att göra saker tillsammans med under det här året :)

3 kommentarer:

 1. Kul att den fungerade, ska nnog själv köpa bröstpumpen du rekommenderade :)

  Så skönt att din föräldrargrupp kommit igång, vilken BVC går du till.. min mkommer komma igång i januari men är lite rädd att det bara kommer vara äldre där så de flesta som får barn häromkring är runt 35 :(

  Snygg du är...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejhej frk Shopoholic...:-)
  Vet nog ingen som shoppar så mkt som du, Milo kommer att vara världens mest bortskämda bebis...;-) Men fina saker, det ska jag erkänna...:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Köpte också den där tröjan när jag var på stan. Men vilken dålig kvalite min är nopprig redan, har inte ens tvättat den. Hur är din? Vilken sötnos du har.
  mvh sandra

  SvaraRadera