28 december 2010

Zadig & Voltaire plånbok

Hoppas att ni har haft en mysig jul. Det har iallafall vi!

Robertos syster åkte tillbaka till Paris igår morse och resten av dagen spenderade vi på stan och jag fyndade lite på rean. Som vanligt mest grejer till Roberto och Emilio.... En Marc Jacobs t-shirt och ny keps till Rob, till Milo en vårjacka och ett par Adidas skor (när kan de ha stl 17?). Och till mig själv hittade jag en jacka!

Milo fick ett babygym i julklapp av mormor och morfar som han fullkomligt älskar! Han är helt kär i den lilla kaninen som hänger och dinglar.




Med sin nya kanin...



 Såhär fin var Milo på julafton...



 Hans första julklapp var större än han själv!



Nu ska vi ta oss ut på stan. Måste lämna tillbaka en grej plus att jag i julklapp fick en plånbok från Zadig & Voltaire men funderar på att byta färg. Men jag vet inte.... Vad tycker ni? Är den fin eller lite för mycket...?


5 kommentarer:

  1. Gud, Emilio är ju hur söt som helst! mysig ni verkar ha haft det under julen. Jag är jätte nyfiken på din nya tatuering, jag funderar nämligen också på att tatuera i något litet men jag vågar inte riktigt ;(
    '
    God jul och gott nytt år

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Btw, plånboken är riktigt het!

    SvaraRadera
  3. vilken liten sötnos ni har :-)
    Fin blogg du har också!

    SvaraRadera
  4. Herregud vilken söt liten kille!!! Underbar!!!

    SvaraRadera
  5. Han är så söt din lille kille :)

    Apropå storlek så är det nog väldigt individuellt. Min son som är 4,5 månad har storlek 16-18 på strumpor och storlek 19 på skor, strumporna är i minsta laget egentligen så tror jag måste börja köpa 19-21 istället, även om det känns gigantiskt för en så liten grabb :p

    SvaraRadera