30 november 2010

Akuten

Vi åkte in till akuten för första gången igår :( Emilio rev sig i ögat och det svullnade upp jättemycket, rann vätska och han som annars aldrig skriker gallskrek i 2 timmar. Efter 3 timmar hade han fortfarande inte kunnat öppna ögat så jag ringde sjukvårdsupplysningen som rådde oss att åka in. Så vi åkte till Astrid Lindgrens barnakut, Roberto väntade med Milo i bilen pga alla sjukdomar där inne men de ville inte ta emot honom eftersom de inte hade någon ögonspecialist! Kunde inte kärringen på sjukvårdsupplysningen kanske vetat det och skickat oss till rätt ställe??! Sköterskan på Astrid Lindgren sa bara åt oss att avvakta och ifall det blev värre, åka in till St Eriks Ögonsjukhus på morgonen.
Ok, nu blev han bättre men tycker att de iallafall kunde ha tagit en titt på honom på akuten. Kändes som de var så nonchalanta. Han är ju trots allt knappt 1 månad gammal och jag nybliven, orolig mamma...

Nu ska vi iallafall ut på en promenad i det vackra vintervädret. Rob vill köpa en gran så jag ska kolla om de har börjat sälja granar än. Håller en gran året ut om man köper den redan?


Dagens morgonmys med mina små killar.. 


Plutten i sin Baby Björn babysitter som han älskar!


Dregelscarfsen han har på bilderna är från märket "Pippi". De är super ifall någon har en bebis som kräks/dregglar efter maten och man inte vill byta kläder stup i kvarten.

4 kommentarer:

 1. Jag ska kanske köpa en dregelscarf til Baron, han är inte så bra på att hålla mat i munnen...:-)

  Är ni hemma helgen 18-19 dec?? vi kanske kommer på besök...:-)

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Hahaha gör det!!!!

  Vi är hemma! Kom, kom! :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fin liten kille, Gratulerar! Själv väntar jag på min lilla flicka som är beräknad att titta ut den 2 mars!

  Varma hälsningar
  Emma från Kastberga

  SvaraRadera
 4. Så stor han blivit och så fina ni är... hoppas allt gått bra med ögat.

  kram

  SvaraRadera