14 december 2010

Matvrak

Nu måste jag få lite råd av er erfarna mammor som läser. Emilio har nämligen sedan 2 dagar tillbaka börjat äta som en galning! Idag har han ammat flera gånger på morgonen sen gick vi en långpromenad då han sov i ca 1,5 timme (det enda han sovit på hela dagen) och sedan kl 14 har han velat äta HELA tiden. Så pass att jag inte hade mer mjölk så jag istället nu fick ge honom ersättning. Han slukade i sig 150 ml och ville ha mer men då gav jag honom nappen istället så att han nu äntligen blev nöjd..... Verkar det normalt? Hur mkt äter en 5 veckors normalt? Jag är rädd att min mjölk inte ska räcka till det lille monstret. Hmmm....

Förutom å ÄTIT så har vi också tagit en lång prommis i Hagaparken. Jag ska sticka iväg och sola nu, känner mig så blek plus att jag fått köldeksem som försvinner direkt när jag solar. Jag vet att det är farligt men jag gör det inte alls ofta.

Dagens gullunge kommer här!

3 kommentarer:

 1. helt normalt! det är bebisars sätt att öka produktionen så får han bara fortsätta så kommer du snart producera så mkt han behöver =)

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen erfarenhet av det där med maten.
  Men har en liten fråga. Tiden när dina inlägg publiceras, blir det rätt varje gång du skriver?
  för hos mig står det tex 09:05 när klockan är 17:30 när ja publicerat inlägget.
  Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. :)

  SvaraRadera
 3. Barn äter ju olika mkt så det är säkert helt normalt :) Iom att småbebisar har sån sugreflex per automatik så kan man ibland tro att barnet är hungrigt för att det söker som en tok med munnen, även om nappen funkar lika bra. Beror ju helt på, du som mamma vet ju bäst när ditt barn är hungrig resp när det bara vill suga på något :)

  SvaraRadera