21 juni 2010

- NYTT TILL LILLEN -

Glömde nämna att sambon min fått uppehållstillståndet nu! Så skönt...Ska bara skicka in det till skatteverket så får han sitt svenska personnummer :) Nu är det bara ett jobb som saknas, dock tror jag mer på att han ska söka en praktikplats till att börja med men vet inte om man i Sverige får betalt när man praktiserar, nån som vet???? Här i spanien får man ca 150 euro (!). Men så bor de hemma tills dom är typ 30 här också... Jag ska nog lägga ut en liten post på facebook och se om nån har kontakter och kan fixa honom jobb eller praktik på en arkitektbyrå i sthlm...Den 3 Augusti flyttar vi!

Och så klart så har jag inte kunnat hålla händerna i styr i helgen och har köpt massa bebis grejer! Måste bara visa den otroligt söta lilla hoodie-tröjan som jag köpte på American Apparel och ett riktigt klipp jag gjorde häromdagen...7 bodys för 7,99€! Dock i stl 1-3 mån men mätte dem med en body jag har i stl 50 och de var inte så mycket större faktiskt.

I helgen åkte vi även till Toys R us som har en babyavdelning. Blev helt kär i ett märke som heter I Love My Bear. Hur gulliga saker som helst!
Vi kom hem med en handuk med luva, 2 par tossor och en mobil att hänga över sängen. 

Jag undrar om dom säljer detta märke på Toys R us i Sverige...?3 kommentarer:

 1. Jo man kan aktivitetsstöd genom arbetsförmedlingen som försäkringskassan betalar ut. Minst är ca 122:-/dag

  Super söta nallar du köpt :)

  SvaraRadera
 2. Åhh vilka fina kläder du har hittat!! Verkligen värt att kolla upp om märket säljs på Toys R Us här med!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset "Puman" Ska genast kolla upp det!


  Visst har dom gulliga saker på Toys R Us?!! Det är en hel avdelning som heter Babies R Us. Hoppas det finns i Sverige med :)

  SvaraRadera