30 juni 2010

Fashion Stylist Sophie!

Hade min graduation igår så nu var det avklarat! Känner mig så nöjd. Nu är det bara att vänta på mini, vara mamma ledig och sen sätta igång att jobba som stylist! Är det någon som är modeintresserad så kan ni kika in på min modeblogg!

Lilleman sparkar o har sig hela nätterna så jag knappt får sova. Dessutom har smärtan i revbenen blivit så fruktansvärd att jag ibland vaknar utav den. Min läkare säger att det är bebben men hur stark kan en 30 centimeters-människa vara???!! Hmmm...Funderar på det där med att färga håret när man är gravid. Är det farligt eller ej? Googlade på det och det står olika saker överallt. Om inte så tänkte jag  nämligen på denna färgning.♥  Sophie

3 kommentarer:

 1. Rådfråga din frisör om vad hon/han säger. Det är ju så olika - men vad jag hört så kan färgresultatet bli lite annorlunda än vad man tänkt sig..

  Jag är också jätte sugen på att göra något med mitt hår - känns mest som att det bara "hänger ner och är livlöst nu". Växer som ogräs :)

  SvaraRadera
 2. Fann din blogg via FL. Nej, det är ingen fara alls för bebisen att fixa håret några gånger under sin graviditet. Men det kan ta längre tid för färg att fästa och använder man röda och blonda toner kan det blir annorlunda.

  Kör hårt, det är mycket värt att få känna sig fräsch.

  SvaraRadera
 3. Vad bra! Dock måste jag tänka om ang. färg för killen tyckte hon på bilden hade gräsligt hår! hahaha

  Står överallt att man ska få så fint o tjockt hår när man är gravid men mitt har blivit tunnt, livlöst och med mer röda pigment.. grrrr

  SvaraRadera