23 februari 2011

Kanske lite vår snart?

Liten uppdatering här. Vi har inte gjort särskilt mycket de senaste dagarna. Att vara mammaledig är nästan lite långtråkigt ibland tycker jag. Emilio är ju så himla snäll så ibland sitter vi bara och glor på varandra här hemma! :) Det blir nog roligare i vår och sommar. Då kan man ju ha picknick varje dag och hitta på massa skoj utomhus.

Igår träffade jag mammorna i vår bvc-grupp. De är supergulliga verkligen. Vi ses varje tisdag. Eventuellt får jag med mig en utav tjejerna som tränings-buddy! Perfekt. Då blir det så mycket roligare att träna.

Var en sväng på stan idag. Jag fyller år på lördag och min käre man vill veta vad jag önskar mig. Han har verkligen noll fantasi när det gäller presenter och har tjatat i veckor och vill veta vad jag vill ha. Ehmmm...ingen aning. Gick runt och letade efter en väska men hittade ingen fin. Eller jo. På Marc Jacobs fanns det en som var fin, men svart. Och det är just svart jag måste byta ut. Mina två senaste väskor har båda varit svarta så nu är det dags för nån färg! Får kolla runt på nätet lite. Annars en iPad. Skulle vara behändigt nu när man har barn kanske. Kläder är det inte tal om. Vill bli smal först. Jag gick in på Gina och köpte ytterligare en oversize tröja som döljer magen ;)

Till Milo hittade jag såklart lite kläder på H&M. Den här var så gosig (och billig) så jag köpte två. En i stl 62 och en i stl 80 som han kan ha som jacka i sommar.



Den här passade honom perfekt hehe



Mini jeans för 149 kr



Och en gosig jumpsuit för 149 kr.

4 kommentarer:

  1. Jag längtar också till sommaren. Vissa dagar blir jag tokig på att vara hemma, visst är det mysigt också, men nu har det gått 6 månader och vädret är så tråkigt att man knappt kommer ut på promenader om dagarna. Min lilla kille kommer vara tillräckligt stor för att kunna krypa runt i gräset till sommaren, han kanske till och med kan gå, själv gick jag vid 10 månader så man vet ju aldrig.. åh, som jag längtar!

    Fina bilder på din pojk förresten, han är så söt :)

    SvaraRadera
  2. Haha! Vad oskyldig Emilio ser ut på bild 2, snacka om passande body;) Hihi!

    Vill också ha vår och sommar! Lääängtar!

    SvaraRadera
  3. Tävla om en supersnygg ring hos mig: http://anjahakanson.blogspot.com/2011/02/tavling_1342.html

    SvaraRadera
  4. Hello,

    Hoppas allt är bra med dig o Milo... lite uppdatering tack! jag vill ju snoka lite ;)

    SvaraRadera