17 februari 2011

Forza Barça

Igårkväll satt Milo och kollade på Barça matchen med sin pappa. Med bodyn på och allt ;) Tyvärr var han bara intresserad av att käka sina händer.


Har en liten fråga....är det någon som vet om det skulle vara dåligt för bebisar att stå upp mycket? Milo har börjat med det och vill bara stå hela tiden men har nu fått höra att de kan bli kobenta av att stå och trycka ifrån med benen. Någon som vet?

Jag håller på att bli galen på det här jäkla vädret och all snö och is. Blir så förbannad på att inte komma fram med vagnen. Varför kan de inte ploga trottoarerna?!!!
Well, well... Idag fick jag sätta vantar på lillkorven för hans händer blir alltid så himla kalla. Såhär nöjd var iallafall han efter en timmes sovstund i vagnen :)

4 kommentarer:

 1. Kanske en lite för privat fråga för bloggen men hur har det funkat för er med att faställa faderskapet, ansöka om gemensam vårdnad etc. För ni är inte gifta? Har din kille skaffat sig svenskt personnummer etc?

  Jag skulle gärna vilja ha gjort det innan förlossningen men stöter på massor av problem, eftersom vi är särbo på distans...
  Du får gärna maila mig: info(at)svenskdesign.eu

  SvaraRadera
 2. Min son har velat stå upp sen han var 2 månader gammal, nu är han 6 månader och älskar fortfarande att stå upp. Han har precis fått en hoppgunga och även om han inte får stå i den så långa stunder åt gången så älskar han den! Jag har aldrig hört något om att barn kan bli kobenta av att stå upp och skjuta ifrån? Låt honom stå om han vill :) Jag var likadan när jag var liten och jag är då inte kobent.

  SvaraRadera
 3. så söt han är! Lite stora vantar kanske...:-)

  SvaraRadera
 4. Vantar är bra, måste också ha det på min lilla när hon ligger i vagnen, hon gillar att ligga och vifta med armarna även när hon sover =)
  Han är så söt din son =)

  SvaraRadera