7 februari 2011

3-månaders fas?

Jag vet inte vad som är på g men Milo vägrar att sova som förr. I en veckas tid har han somnat vid 23 och vaknar kl. 05. Då tar jag upp honom från hans säng, han äter och får blöjan bytt men sen är han klarvaken och ligger i vår säng och babblar tills vi går upp. Förr sov han 23-07, åt lite, somnade om och sov till 9-10...
Jag är så fruktansvärt trött och hoppas, hoppas att det bara är en sån där fas.

Igår lyckades han nästan vända sig från rygg till mage. Han kämpar och kämpar och blir skitförbannad när han inte lyckas. Envis liten man. Det har han fått från sin mor. Tempramentet likaså.

Måste ut på min promenad nu men det tar verkligen emot idag. Vägde mig igår och hade tappat 2 kg på 2 veckor. Så sakta men säkert...6 kg kvar nu.

4 kommentarer:

 1. Vi hittade hipp hopp i hemköp vid östermalmstorg men de finns väl i lite olika butiker... du får gå in i varenda butik idag på din promenad.

  Wayens coffe inne i mio på sveavägen är grymt.. nästan bara mammor och småttingar.. ganska skönt (ifall ungen börjar skrika så slipper man skämmas)

  Onsdag skulle passa bra för mig om du kan?

  Jobbigt med sömnrutinera :(. Anton brukar somna vid 20.00 och sedan vakna för mat vid 00, 02 och 05.... sen vaknar han för dagen :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tycker inte att det låter så farligt. Stella somnar vid 23 och vaknar vid 02-03 för mat, sen igen vid 05 =) Fast hon e ju inte lika stor som Emilio. Hur sov han när han var runt en månad?

  SvaraRadera
 3. Ah, men det är ju super!! Nu har han massa nya plagg till våren ;) kram

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är som börjat ta tag i det där. Jag har verkligen ingen motivation alls trots att jag också har några kilo kvar. Fast när jag trappar ner på amningen måste jag ta tag i mina nya (katastrofala) matvanor för annars kommer jag rulla fram inom kort!

  SvaraRadera