5 februari 2011

Dagis

Igår köpte jag hem Sempers banangröt för att ge Milo hans första smakis men icke! Haha han grimaserade och spottade ut det pyttelilla han fick. Så kära lilla bvc-tant, det finns nog en anledning till varför det står från 4 månader på förpackningen ;)


Vet inte vilken ersättning jag ska komplettera med de dagar då min mjölk inte räcker till. NAN kräks han upp och Semper får han ont i magen av. Vilka andra finns det?

Jag har powerwalkat varje dag i 10 dagar och ätit minimalt. Batteriet i vår våg är slut men idag ska jag hem till mina päron så då ska jag passa på att kolla om jag lyckats gå ner något :)

Har även satt Emilio i dagis-kö. Till två privata förskolor och till fem kommunala. Satt hela gårdagen och jämförde, kollade rekommendationer och tog en runda till olika dagis och kikade in bäst jag kunde som en annan psyko-morsa! Men det känns skönt att ha det gjort. Vill ju inte ha honom på nåt dåligt dagis då han kommer börja när han är så liten...

Några foton från de senaste dagarna och sen måste vi gå!


Håller numera nappflaskan själv :)


Nya nappen från Tommee Tippee...

3 kommentarer:

 1. Nestlé har oxå ersättning. :)

  SvaraRadera
 2. Min son blev stormförtjust i Sempers majs- och potatispuré (från 4mån), trots att jag själv tyckte att den var riktigt äcklig, haha. Gröten är han inte jätteförtjust i han heller. Inte vanlig mosad banan heller, vet inte om han tycker att det är för sött?

  Angående ersättningen, finns ju Semper lemolac som jag vet att många brukar använda ifall barnet har problem med magen. För vår del var det dock så att min sambo råkade köpa fel och min son blev jättelös i magen, så jag kan inte uttala mig om det är bättre eller sämre iom att min son inte har fått några magproblem av vanliga Semper, vet som sagt bara att andra tycker att den funkar bra. Annars är det bäst att höra med BVC om vad dom tror passar bäst :) Vi har fått testa oss fram, oftast tar det lite tid innan man märker vad som funkar och vad som inte funkar.

  Måste tillägga att det är en supersöt liten son du har, så mycket hår! Så gulligt!

  SvaraRadera
 3. Han blir bara sötare, vilka underbara ögon!.

  Hipp hopp har ersättning :), har du gått över till 2:an? vi kör baby semp 1 fortfarande...

  Duktig du är med träningen.. wow jag har fuskat massor men går ner lite ändå sakna men säkert.

  hur ser veckan ut för dig? fika?

  Kram

  SvaraRadera