11 februari 2011

Hipp

Men vad är det för snöstorm??! Fy. Jag tyckte det var så skönt att snön försvunnit men så vaknar man till det här! Min hund är överlycklig iallafall. Så det skulle va för hans skull då ;)

Igårkväll provade vi ersättningen från Hipp och det verkar som den funkar. Den stannade kvar i magen och han verkade nöjd. Dessutom är den ekologisk så det gillar vi. Så nästa gång jag är hos mamma ska jag springa in på Hemköp och köpa pulverpaketet, tetrapacken kostade 12.50 kr/st! Stor skillnad från de andra märkena som ligger på 8.50. Vi kommer ju bara ge ersättning en gång per dag så det gör ju inget, men det fick mig att uppskatta min egen mjölk. Satt och räknade lite och insåg att man sparar runt 10.000 kr på att helamma 6 månader! Har man ingen mjölk så kan man ju inte göra något åt det men fattar inte varför folk väljer att ge ersättning från födseln om de nu har mjölk... Lättillgängligt och gratis. Men, men det är min åsikt bara...

Så vad ska man göra idag då? Har ingen lust att gå ut i snöstormen...

3 kommentarer:

  1. Jag funderar också över hur folk kan välja ersättning istället för att amma om dom har mjölk och amningen funkar bra. Jag har tyvärr aldrig kunnat amma min son, han vägrade ta bröstet och efter en månads kämpande gav jag helt enkelt upp, det blev för mkt gnäll och frustration från både min och hans sida. Tur iaf att det finns ersättning som alternativ :)

    SvaraRadera
  2. Jag tror inte någon ger ersättning om de har mjölk och amningen fungerar... Ibland kanske man inte orkar kämpa om det fungerar dåligt! Jobbigt att pumpa ur hela tiden och ge också.

    SvaraRadera
  3. Jo då, jag vet de som valt ersättning även fast de har bröstmjölk..

    SvaraRadera