10 november 2010

Lite shopping

Vi tog en promenad till Bonti där jag köpte en bröstpump, amningströja och den här lilla elefant-speldosan som jag satte i vaggan. Så nu kanske han kan somna lite lättare!


Efter det gick vi till H&M och köpte några pyjamaser eftersom han bara kan ha EN av de fyra vi hade. Det är storlek 56 som gäller och han är bara en vecka gammal! Tur att jag inte hade köpt mer än 3-4 plagg i stl 50 :)


Hittade den här underbart söta tröjan också. Dock i stl 62 så den får vänta lite...


Sist men inte minst... en långbent Emilio på skötbordet. Han älskar mobilen med musiken och nallarna som snurrar. Han ligger alltid med stora ögon och tittar. Så söt min lille plutt!


Nu ska jag prova pumpen! :)

7 kommentarer:

 1. Strl 56 redan... stor pojke :)

  Hur är bröstpumpen? måste ju själv köpa en snart...

  SvaraRadera
 2. Men var är den lilla sköldpaddan Sibbi...?:-)
  Ni är sååååå söta båda 2...:-)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Sibbi är en äventyrare som hänger med i vagnen! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Min kille började också med storlek 56. Men dom växer så snabbt så när han var 1,5 månad började han dra 62 ist. Polarn o pyret har dock stora storlekar så där kan han fortfarande ha 56 på vissa plagg, men snart börjar 62 att bli för litet, så nästa blir väl 68, o han är ju bara 3 månader min lilla :) Det är bra med stora bebisar, dom är ofta väldigt starka redan från födsel o lite "före" i utvecklingen om man ska tro barnmorskan.

  SvaraRadera
 5. Vilken söt liten kille ni fått, grattis!

  SvaraRadera
 6. Ja, jag såg att ni också bott i Barcelona! Va kul! Varför flyttade ni till sverige? Min fotoblogg? Vad kan det vara? På min blogg har jag tagit alla (nästan tror jag) bilderna. Vad pluggade du i Barcelona?

  SvaraRadera
 7. Jaha, det är en gammal blogg:P jag har också pluggat på IED, för typ 5 år sedan, just nu gör jag inget bara latar mig och mår illa av min graviditet. Fin blogg du har!

  SvaraRadera