19 januari 2011

Yogayama

Jag har haft två supersköna dagar. Igår mötte jag upp två jättetrevliga mammor med deras små tjejer för ett pass på Sats. Sats baby. Det var jobbigare än jag trodde och otränad som jag är sitter jag nu därför med jordens träningsvärk! Milo skötte sig exemplariskt under hela passet, låg på en filt och kollade på oss galningar som hoppade runt och svettades. Enda grejen att det är rätt skrämmande med så mycket barn på golvet, speciellt när man mitt i passet ska gå och hämta vikter! Tänk om någon skulle snubbla och tappa en 5-kilos vikt över en unge!...Tur att Milo låg skyddad in mot väggen iallafall.
Om 2 veckor när Milo fyller 3 månader får vi använda oss utav MiniSats där de passar barnen medans man tränar. Det blir nog bättre för oss....  Kändes i allafall skönt att komma igång med träningen!

Idag har jag haft en rätt avslappnad dag. Promenad på morgonen sen till Yogayama för en 2-timmars ryggmassage, fotmassage och ansiktsbehandling. Fick det av min snälla mamma dagen då Emilio föddes ;) Det var andra gången jag gick dit och jag kan verkligen rekommendera Anna och hennes behandlingar, hon masserar riktigt bra och är jätteduktig med huden. Jag känner mig som en ny människa och kommer nog att somna om en liten stund skulle jag tro...

2 kommentarer:

  1. ja verkligen dem skulle bli ett farligt par hehe..

    hmm vet inte vi kanske sprungit förbi varann med barnvagnarna, var i sthlm bor du?

    SvaraRadera