24 januari 2011

Dags för spjälsäng

Mitt stackars barn får inte plats i sin säng! :( Upptäckte igår kväll att han preciiiis kan sträcka benen i sin Leandervagga. Så på onsdag blir det en tur till ikea! Tror det blir en vit Gulliver säng. 795 är ju ett kap om man jämför med alla barnbutikers sängar som kostar det dubbla...minst!
Är det någon som vet vilken madrass som är bäst?

Idag har jag rensat i Milos garderob och har en hel pappkasse full med för små kläder som ska ner i källaren tillsammans med vaggan. Det var riktigt skönt att rensa bort allt som inte används och vika fint det som stannar!

Igår när Milo fick sin natt-flaska så höll han i den själv lille nussen :)

3 kommentarer:

 1. Hmm... Jag tror vi köpte den vanliga madrassen kommer inte ihåg vad den hette men den var inte den dyraste iallafall... för tydligen skulle det inte spela så stor roll för bebisen (?)

  Men lille hjärtat som håller flaskan själv.. Anton försöker också hålla den själv på nätterna då han märker att jag råkar somna till och tappa greppen men på dagarna vägrar han :)

  KRam

  SvaraRadera
 2. Vi köpte vår madrass på Babyland och där rekommenderade de den lite dyrare varianten (ca 500 kr). Såg att motsvarande fanns på Ikea för samma peng. Den vi köpte var ca 10 cm tjock och kändes väldigt gosig men jag vet inte om det egentligen spelar så stor roll vilke man har.

  SvaraRadera
 3. Vi köpte våran spjälsäng i en babybutik och fick med en "hälsomadrass", vettesjutton om det spelar någon roll men säljaren snackade mkt om att den var bra ifall barnet rullar över på mage o hamnar med näsan mot madrassen. inget jag oroade mig över iom att min son lyft nacken väldigt bra redan sen han var nyfödd, men men, vi fick med madrassen när vi köpte sängen o det var ju den jag ville åt :p tror inte det har någon jättebetydelse faktiskt, köp en lagom tjock (typ 10cm) o känn så den varken är för hård eller mjuk.

  SvaraRadera