22 januari 2011

Bumbo

Nu efter att hört om den där Bumbon från alla håll gick jag och köpte en. Satans dyr var den men det visade sig vara värt varenda öre för Milo älskade den! Han är fortfarande lite ostadig i nacken så vi får sitta bredvid och passa för han blir så vild och vill titta på allt så huvet far åt alla håll!Nu kommer snart en kompis från Barcelona och hälsar på. Har inte sett henne på 5 månader så det ska bli så kul!

5 kommentarer:

 1. Se till att ni inte har honom i den för ofta och för länge bara, är barnet inte tillräckligt stabilt kan det belasta både nacke och rygg på fel sätt. Vi fick våran i julklapp när min son var 4 månader (min barnmorska rekommenderade den från minst 3 månader), han älskar den också, perfekt att sätta honom i när jag viker tvätt, gör mig iordning eller framför gymmet så att han inte belastar huvudet lika mkt som när han ligger ner :) Även perfekt när barnet ska börja äta riktig mat om man som jag inte äger en barnstol ;)

  SvaraRadera
 2. Vi ställde faktiskt in den i garderoben imorse. Insåg att den får vänta ett par veckor tills han är helt stadig i nacken.

  Jag hade inte tänkt på det där med att mata i den, perfekt då behöver jag inte slösa pengar på en matstol!

  SvaraRadera
 3. Nä, bumbon funkar ju utmärkt tills han växer ur den/han börjar äta själv :) Fick en chock när jag såg att barnstolar kostar kring 1500kr och uppåt!

  SvaraRadera
 4. Visst är den underbar.. jag funderar på att sälja vår matstol.. denna är perfekt (även om jag får vänta lite lills vi kan använda den)

  :)

  SvaraRadera
 5. Så Emilio är också en nyfiken liten kille:P Arvid vill ha koll på allt vilket har resulterat i en kal fläck i nacken;P Inte det sötaste kanske;) Haha!!

  SvaraRadera