23 mars 2011

Bikini jakt

Milos farmor fyllde år så han grattade henne med en hälsning och ett lite annorlunda smile ;)


Idag har vi varit hemma hos en gammal kollega och fikat. Den bortskämda ungen fick ett par jättefina skor!



På vägen hem gick vi in i varenda butik i jakt på en ny bikini till mig. Babysim på lördag och jag har ingen som passar :(  Får väl ta nån sport bh i värsta fall.
Gick även in en sväng på BR och det fanns massa skoj till lilleplutt. Ska ta med pappsen på lördag och köpa nån ny leksak. Tillsvidare leker vi med det som finns till hands. Man kan t.ex. ha väldigt kul med en paprika i prassligt papper när man är och handlar! :)

21 mars 2011

Elle

Inte mycket bloggande här inte... Har syster med pojkvän på besök i en vecka så det är fullt upp. Milo mår bra, han rullar runt som en galning när han ligger på golvet och han har precis kommit på att man kan sitta själv om man håller i sig i mattfransarna.

Jag slutade helt med amningen häromdagen vilken känns skönt faktiskt. Varannan natt får jag sova utan att gå upp och mata. Dessutom kan jag nu sova på mage vilket var ca ett år sen sist! hehe
Nu ska jag bleka tänderna, träna som en galning och bli fit for fight för sommarn 2011. Kanske ljusa upp håret lite också....

Såhär vill jag se ut :)

15 mars 2011

Tänder på g

Vår helg har varit ganska lugn. Ute på landet en sväng och annars bara tagit det lugnt med Milo och hans pappa.  Jag gör inget annat än räknar kalorier just nu känner jag. Laddade ner en app som heter ShapeUp som är riktigt bra. Man fyller i allt man äter och tränar under en dag och den räknar ut exakt hur mycket man får äta. Jag har satt som mål 8 kg på 8 veckor så jag får bara äta ca 1000 kalorier per dag! Gissa om jag är hungrig?! Men det funkar....har gått ner 1 kg den senaste veckan iallafall.

Milo har tänder på gång och är helt vild och biter i allt! Vi köpte en bitring men han lekte mest med den. Idag köpte jag en annan från Mam. En sån med vatten i som man stoppar i frysen. Får se om den hjälper.

Idag har vi haft mamma-träff på bvc igen. Pratade om sjukdomar. Inget som vi inte redan visste kände nog de flesta i gruppen men vi fick alla  mäta och väga våra små eftersom det annars inte görs i fjärde månaden. Min herre var 67 cm lång och vägde 7,5 kg. Han låg bra på kurvan så det var skönt. Det är nog ersättningen som gjort att han lagt på sig lite ;)

Gick en powerwalk på en timma och sen en runda på stan. Hittade ett par jättesköna platåskor i mocka. Kändes som att det behövdes. Jag hade två alternativ i skoväg, massa 10 centimeters klackskor eller converse/sneakers/uggs. Nu kan jag vara fin och bekväm på samma gång :)





Nu ska jag ta lillkorven. Han rullar runt som en vilde. På 1 sek har han lyckats rulla typ 5 meter!

10 mars 2011

Sittdels premiär

Imorse tog jag ut korven i sittvagnen för första gången. I början trodde jag att han skulle frysa och packeterade in honom ordentligt....



Efter ett tag insåg jag att han var supervarm däri och var tvungen o öppna upp lite. Han älskade det! Satt och kollade på allt och var skitglad!



8 mars 2011

Sittdel

I söndags åkte vi ut på landet en sväng. Mina föräldrar har ett hus i skärgården där jag spenderat varenda sommarlov sedan jag var 5. Så skönt att promenera där. Slippa alla söndags-promenerare på Djurgården och Hagaparken ;)


Milo älskar att ligga och kolla på himlen och träden i vagnen. Jag börjar fundera på att byta till sittdelen snart. Vid 5-månaders åldern borde det väl vara ok...? Märker mer och mer hur han vill ha koll på vad som händer utanför vagnen och dessutom sover han nästan aldrig däri längre. Vår sittdel är ju dessutom ergonomisk och har tre lägen så det borde ju funka...

Idag ska vi ta en promenad sen iväg och träffa Milos kompis-gäng!

Ritualen

I helgen lämnade vi Milo hos mormor och morfar och gick och såg Ritualen. Fattar inte att jag gick med på det. Den var skitläskig men jätte bra. Se den!

4 mars 2011

Babysim

Nu har vi anmält oss till babysim. Första gången Milo hoppar i poolen blir den 26 mars och sen i 7 lördagar till efter det. Ska bli riktigt kul faktiskt! Dessutom får båda föräldrarna vara med i poolen samtidigt, något jag förstått är ganska ovanligt.

Eftersom man måste ha speciella badbyxor så har vi såklart införskaffat ett par sådana ;)

3 mars 2011

RÖSTA PÅ MILO

Mina snälla läsare... Anmälde min sötnos till omslagstävlingen på Vi Föräldrar. Klicka bara på länken och lägg din röst.


Tack så mycket!!!                                                                                   

2 mars 2011

nytt i garderoben

Fick precis hem den ursöta overallen från theBRAND. Små i storlekarna. Köpte stl 6 mån och trodde han skulle kunna ha den och växa i, men icke.


Rachel Zoe

Stjärnstylisten Rachel Zoe samarbetar med Lindex

Lindex lanserar en ny vårkollektion stylad av Rachel Zoe. Den amerikanska stylisten väljer ut och stylar sina favoriter från Lindex kollektion, som kommer att finnas i samtliga Lindex butiker och online den 18 april.

Det är första gången Lindex gör ett samarbete med en internationell stylist. Lindex gör samarbetet för att ytterligare inspirera modeintresserade kvinnor på modekedjans alla marknader.

- Vi vill överraska våra kunder och valde därför att arbeta med en av världens mest kända stylister. Rachel Zoe har en unik förmåga att plocka fram den bästa stilen för varje kvinna vid olika tillfällen. Hon är internationellt känd för sin stilkänsla och vi är glada att kunna erbjuda samma inspirerande styling till våra kunder. Vi tror att kollektionen kommer bli mycket uppskattad, säger Lea Rytz Goldman, design- och inköpsdirektör på Lindex.

Rachel har valt ut sina favoritplagg från Lindex vårkollektion. Kollektionen ger en försmak av sommaren med blommönster och härliga färger.

- Jag brinner för att styla kvinnor och jag ser fram emot att jobba med Lindex, säger Rachel Zoe.

Kollektionen går att köpa från och med den 18 april 2011 i Lindex samtliga 428 butiker på modekedjans 12 marknader. Kollektionen kommer också att finnas till försäljning online i 27 länder.

Fakta om Rachel Zoe:
- Bor i Los Angeles där hon jobbar som stylist, designer och redaktör.
- Till hennes nuvarande kunder hör Cameron Diaz, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Kate Hudson, och Demi Moore.
- Medverkar som redaktör för Harper's Bazaar och andra modemagasin.
- 2008 fick hon ett eget tv-program, The Rachel Zoe Project, som nu är inne på sin fjärde säsong.




källa: http://www.lindex.com/se/fashion/pressmeddelande/?newsid=16189360

1 mars 2011

White

Jag veeet....sämsta uppdateringen här. Skyller på att jag fyllt år och att Milo har blivit allmänt klängig och hungrig. Han vill käka hela tiden! Har de någon tillväxtperiod när de fyller 4 månader?

Har iallafall haft en underbar helg med nära och kära som firat mig på alla vis ♥

Idag har vi varit ute och shoppat och fikat med bästa Melli. Nussen fick en ny overall eftersom han blir genomsvettig med den varma Zara-overallen. Från Lindex 199 kr.


Han såg så himla stor ut idag. Kanske för att han hade jeans på sig. På torsdag blir han 4 månader. Det går så fort!


Nu måste jag ta den lille terroristen. Han är förbannad. Tror han är trött.

Gonatt!