2 mars 2011

Rachel Zoe

Stjärnstylisten Rachel Zoe samarbetar med Lindex

Lindex lanserar en ny vårkollektion stylad av Rachel Zoe. Den amerikanska stylisten väljer ut och stylar sina favoriter från Lindex kollektion, som kommer att finnas i samtliga Lindex butiker och online den 18 april.

Det är första gången Lindex gör ett samarbete med en internationell stylist. Lindex gör samarbetet för att ytterligare inspirera modeintresserade kvinnor på modekedjans alla marknader.

- Vi vill överraska våra kunder och valde därför att arbeta med en av världens mest kända stylister. Rachel Zoe har en unik förmåga att plocka fram den bästa stilen för varje kvinna vid olika tillfällen. Hon är internationellt känd för sin stilkänsla och vi är glada att kunna erbjuda samma inspirerande styling till våra kunder. Vi tror att kollektionen kommer bli mycket uppskattad, säger Lea Rytz Goldman, design- och inköpsdirektör på Lindex.

Rachel har valt ut sina favoritplagg från Lindex vårkollektion. Kollektionen ger en försmak av sommaren med blommönster och härliga färger.

- Jag brinner för att styla kvinnor och jag ser fram emot att jobba med Lindex, säger Rachel Zoe.

Kollektionen går att köpa från och med den 18 april 2011 i Lindex samtliga 428 butiker på modekedjans 12 marknader. Kollektionen kommer också att finnas till försäljning online i 27 länder.

Fakta om Rachel Zoe:
- Bor i Los Angeles där hon jobbar som stylist, designer och redaktör.
- Till hennes nuvarande kunder hör Cameron Diaz, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Kate Hudson, och Demi Moore.
- Medverkar som redaktör för Harper's Bazaar och andra modemagasin.
- 2008 fick hon ett eget tv-program, The Rachel Zoe Project, som nu är inne på sin fjärde säsong.
källa: http://www.lindex.com/se/fashion/pressmeddelande/?newsid=16189360

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar