20 oktober 2010

Bf -13

Känns som att tiden står still! 2 veckor kvar tills beräknad förlossning och jag börjar ge upp tanken på att han kommer tidigare... Förvärkarna fortsätter och gör ibland så pass ont att jag får ta alvedon men sen stannar de av. Går promenader, springer i trappor men inget tycks hjälpa tyvärr.
Var hos bm i måndags. Han är nu fixerad vilket förklarar trycket jag haft senaste veckan. Sf mått på 36, hjärtslag på 140 och mitt blodtryck har gått upp till 115/70. Såg i journalen att jag hade 90/55 i vecka 20. Inte undra på att man svimmade titt som tätt!

Har förberett allt nu tror jag. BB-väskan är i stort sett packad och igår fick vi madrassen till vaggan så jag var så klart tvungen att bädda även fast vi inte hänger upp den än ;) Blev de vita lakanen för de supersöta med nallar måste tvättas först! Ska sy nån slags "himmel" så det blir lite mysigare också. Den som normalt hör till Leandervaggan är så tråkig beige färg så ska ge mig ut och hitta nåt fint tyg tänkte jag.


Den fina mobilen som vi köpte i Barcelona gick inte att hänga över vaggan så jag satte den över skötbordet istället! Får hitta någon mindre till sängen...


Nu ska jag faktiskt bara lägga mig på soffan med mysfilten och en kopp kaffe och läsa min nya bok "Att Föda" av Gudrun Abascal.

4 kommentarer:

  1. Vad fint ni har fått till det! En sak som kan vara bra dock är att han skötbord nära vatten.. Det kommer behövas, tro mig ;)

    SvaraRadera
  2. Jag vet! Tyvärr så fick det inte plats men det är tre steg ifrån badrummet så vi får klara oss...:)

    SvaraRadera
  3. Det funkar ju det med! :) Väldigt fint har ni det i alla fall, tåls att upprepas.

    SvaraRadera