14 april 2011

Nya vanor

Bullmamma har jag blivit! Igår lagade jag Milos första hemlagade mamma-mat :) Potatis/broccoli/morötter som jag kokade och sen mixade till puré. Låter kanske lätt men faktum är att jag bara köpt barnmat på burk hittills så det känns ju super att både vara mer ekonomisk och så är det säkert mkt nyttigare för honom också...
I dagsläget äter han alltså en hel portion mat samt fruktpuré till lunch, gröt till middag och mjölkersättning resten av dagen/kvällen. Han har även börjat dricka vatten ur sån pipmugg och han tycker så mycket om det att man måste ta muggen ifrån honom efter ett tag.

Vi har även fått till det med hans sovvanor. Nu somnar han själv i sin säng och sover 21-05, då får han lite mat i magen och sen sover han vidare till 07! :)

Idag har vi myst omkring på stan i det fina vädret. Jag hade bara poncho på mig, så himla skönt med vår finally! Det blev inte mycket till mig eftersom jag hatar att prova kläder just nu. Ja...min diet går åt helskotta. Aldrig har det varit så svårt att gå ner i vikt som nu! Trist alltså... Men nussen fick lite nytt iallafall. Kan man inte shoppa till sig själv så... hehe Lite pyjamaser och två t-shirts för att fira att det är vår!


 H&M, 69 kr

Zara, 49 kr

Nu ska jag kolla på "Superstylisten Jonas" på tv3 play. Han är jordens roligaste människa!

3 kommentarer:

  1. Gud så avis jag blir.. Anton vägrar fortfarande mat.. det tar oss ca 25 min att få i honom 3 teskedar gröt på kvällen... thats it! han älskar bara sin mjölkersättning :(

    SvaraRadera
  2. Har du slutat blogga?

    SvaraRadera
  3. Men hallå... vart är du?

    SvaraRadera