29 maj 2010

VECKA 18

Då var man redan i vecka 18! Vad tiden går fort alltså! Nu börjar folk dessutom se att man är gravid och jag får små leenden här o var. Främst från gamla tanter.
Längtar så mycket efter vårat RUL den 6 juni. Då hoppas jag vi kan få se vad som gömmer sig där inne :) Jag har drömt om en tjej tre gånger men känner på mig att det är en kille. Vi får väl se. Lika glad för vad det än blir! Ska även bli spännande o se om vi har rätt bf datum eller om det blir annat än den 2 November som vi räknat ut.

Har varit på stranden hela dagen och det verkar faktiskt som att man blir brunare som gravid för jag ser ut som en pepparkaka redan. Sen för er som inte vet.....jag bor i Barcelona. Solen är ju lite starkare här.

Fullmakten har kommit fram till mäklaren också så nu kan jag andas ut och vänta på att pappa ska dit på tisdag och skriva på de sista papprena för lägenheten i Stockholm! Jippi. snart bor jag i Sverige igen... Jag har bott i Barcelona i snart 4 år men nu är det alltså dags att komma hem igen. Med mig i bagaget har jag min underbara sambo Roberto, vår vovve Nito och lille "bönan" i magen!

Jag är så lycklig just nu. Tror det här kommer bli ett av de bästa åren i mitt liv!

2 kommentarer:

 1. Hello,

  Hittade din blogg av en slump, gud vilken fin mage du har.. själv är man i vecka 17 och ser bara lite lönnfet ut :(

  Grattis till babyn och lycka till med flyten...

  Äntligen en blogg att följa som är i ungefär samma evcka som moi.

  Mvh,
  Anna

  http://miccawhite.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Tack Anna!

  Ja visst är det kul när man hittar dem som är i ungefär samma vecka! :)

  Ska kolla in din blogg nu hihi

  SvaraRadera