25 augusti 2011

Vinter förberedelser

Det är så skönt att vara tillbaka i stan! Vi tog en tur till Ikea igår och köpte en bokhylla och annat smått och gott för att göra fint här hemma. Skötbordet som stod i den ena garderoben kastade vi ut vilket resulterade i att jag nu har en egen walk in closet!
Milo har blivit så stor. Han blir snart 10 månader och jag fattar inte vart tiden tar vägen. Han kryper i raketfart och ställer sig upp mot allt. Ibland släpper han taget och står i några sekunder innan han ramlar. Han går nog innan han fyller 1 år skulle jag tro...




Var och inhandlade höstjacka och en vinteroverall till Milo idag. Har blivit varnad om att overallerna tar slut i raketfart och eftersom jag inte vill ha någon ful i skrikiga färger så gällde det att agera snabbt! :) Faktum är att det endast fanns EN kvar i hans storlek...Köpte stl 80, alltså den storleken han har nu, han fullkomligt drunknade i den men bättre för stor än för liten. Den ska ju passa fram till mars...

Jacka från Adidas, 450 kr.



Overall från Ticket to Heaven, 1195 kr.


Dopet

Nu är vi tillbaka i stan efter en lång sommar på landet. Äntligen. Så nu kanske jag kan ta tag i bloggen igen ;)

Vi hade dop för Emilio i lördags. I Djurgårdskyrkan. Samma kyrka som jag döptes i 1981! Jätte lyckat och mysigt blev det. Han höll sig lugn under hela ceremonin tack och lov. Dopskålen höll på att ryka men den rutinerade lilla prästen lyckades rädda den från att flyga i golvet :)

Här kommer en hel hög med foton!




Några utav presenterna.....


Från mig och R fick han den här tavlan och ett halssmycke i vitt guld med hans namn samt dopdatum. Tavlan designade jag själv och bad denna talangfulla tjej att måla den åt oss.