18 maj 2011

Sol!

Numera är det lite lätt kaosartat på skötbordet. Allt ska lekas med, händer och fötter överallt och på det gärna rulla runt på mage mitt i allt!


Idag är det sol igen så vi ska ta oss ut i parken och mysa... Ska träffa upp två kompisar från Barcelona senare också :)

16 maj 2011

Dermalogica billigt!

Dagens tips.
Normalt sett hade min ansiktscreme kostat 950 kr på t.ex Åhléns. Beställer man däremot från jerseybeauty så kostar den hälften! Jag fick alltså crème+ansiktstvätt för 58£ :)




- Posted using BlogPress from my iPad

Nu är vi tillbaka

Hoppas det finns någon som har saknat oss... ;) Tappade både ork och lust att blogga men nu börjar jag sakna att skriva. Och för Emilios skull vill jag iallafall hålla på ett tag till. Tänk vad kul för honom att läsa allt när han är äldre. Ska printa ut hela bloggen när han fyller 1 år och göra en fin blogg-bok från hans första år. :)



Milo har fyllt 6 månader och mycket har hänt den senaste månaden tycker jag. Han kan nu sitta själv, på babysimmet i lördags dök han under vattnet för första gången, han äter och älskar mat i alla dess former (favoriten är risgröt med fruktpure), han pratar, blåser bubblor med munnen och skrattar åt det mesta...Han sover hela nätter. 21-06 ungefär. Storleksmässigt så är han ganska lång för sin ålder, 70,5 cm på 6-månaders kollen. 8.9 kg tjock. ;)
Ah, just det. Han fick sin första tand häromdagen!




Med mig är det bra. Jag börjar sakta men säkert komma i form igen. Igår vägde jag 61 kg så nu är det inte mycket kvar :) Köpte upp mig på några nya bikinis i veckan och det kändes faktiskt riktigt bra i provrummet. Min syrra ska dessutom gå en PT kurs i juni så hon kommer nog köra med mig efter det! Helt sjukt vilken skillnad det är på hur man mår när man känner sig fin och i form. Både psykiskt och fysiskt.

Vet inte om jag har nämnt det förut, att vi kommer att spendera sommaren på min familjs sommarställe i skärgården. Vi hyr ut lägenheten från den 1 juni så vi har lite att fixa med. Vi har nämligen fått gäststugan och förra helgen var vi där och målade och fixade. Det är ca 25 kvadrat. Ett stort sovrum, kök och ett litet sovrum. I år har vi Milo i vårt sovrum men så småningom ska vi fixa det lilla sovrummet så att han får eget rum tills nästa år. Det ska bli så mysigt! Roberto kommer ju jobba men min mamma (jobbar i skola) är ledig och min syrra och hennes pojkvän kommer vara där. Så sällskap hela dagarna för oss :) Vi har sjötomt så i år är det sista året jag kan ligga och slappa, nästa blir det till att passa Milo non-stop så att han inte ramlar i sjön!

Hoppas ni får en bra dag!

14 maj 2011

Paus

Jag behövde en liten bloggpaus som ni märkte...men nu saknar jag att skriva så jag lovar att det blir en update idag! Nu sticker vi iväg på babysimmet :)